AMBIANCE – KOMPAKTNE FLUORESCENTNE SIJALICE

Stedljiva sijalica oblika slicnog klasicnim inkadescentnim sijalicama.

Gotovo trenutno propaljivanje,bez treperenja(za manje od jedne sekunde).

Postize 80% nazivnog fluksa za 2 minuta posle paljenja.

Gotovo konstantan svetlosni fluks u preporucenom temperaturnom intervalu od-20 do +40C.

Meka difuzna svetlost visokog komfora.

KOMPAKTNE INTEGRISANE FLUORESCENTNE SIJALICE predstavljaju fluorescentne sijalice koje su, prema tehnologiji i dizajnu koji poseduju, slične po veličini ekvivalentnim sijalicama sa usijanim vlaknom i odgovara im isto sijalično grlo. Ove nove sijalice kombinuju prednosti fluorescentnih sijalica sa prednostima sijalica sa usijanim vlaknom. Ove sijalice su nastale pre 25 godina i njihova najveća prednost je ta što štede energiju i do 80%. Prednosti kompaktnih fluorescentnih sijalica u odnosu na inkandescentne su sledeće:
– Ušteda energije i do 80% za isti svetlosni fluks
– Niski troškovi održavanja, posebno u spoljnjem osvetljenju
– Raznovrsna primena
– Sijalice su raspoložive u boji svetlosti. Topla bela/827, hladna dnevna (865) i hladna bela svetlost (840 ograničeni opseg)
Primenjuju se u domaćinstvima, kancelarijama, prodavnicama, u industriji. One predstavljaju odličnu investiciju za smanjenje troškova

Ove sijalice kombinuju prednosti fluorescentnih sijalica (mala potrošnja energije) sa prednostima sijalica sa usijanim vlaknom (male dimenzije i lako održavanje). Integrisane kompaktne fluorescentne sijalice imaju ugrađene predspojne sprave i dizajnirane su kao tipične inkandescentne sijalice. Odgovaraju grlima E27 ili E14. Ne može im se podešavati svetlosni fluks.
Za informacije o ceni, kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila!
* U cenu nije uračunat PDV