Panasonic KX-TG1911FXG bežični telefon

Panasonic KX-TG1911FXG Bežični telefon

Moderni i kompaktni dizajn

Telefon je zaobljenog dizajna za svakodnevnu udobnost. Centralna jedinica je dovoljno kompaktna da stane na uska mesta. Panasonic KX-TG1911FXG Bežični telefon je kompaktan i lak za postavljanje na malim prostorima, može se montirati na zid a postavljanje će potrajati nekoliko minuta. Jednostavna instalacija, jeftino održavanje i robustan dizajn smanjuju dugoročne troškove.

Panasonic KX-TG1911FXG Bežični telefon sa monohromatskim ekranom od 1,25″ (3,2 cm) i osvetljenom tatstaturom, sa naprednim opcijama kao što su identifikacija poziva, prikaz pozivnog broja, memorisanje pozivnih brojeva(50 poziva) i prikazom pozivnog broja na čekanju.

Ponovno biranje poslednjeg broja

Ovo opcija služi sa pozivanje broja koji vas je poslednji zvao. Ako žeilite da obavite naknadni poziv ili je linija bila zauzeta prvi put, samo pritisnite taster za ponovno biranje i obavite razgovor.

Podrška mnogih jezika

16 jezika* koji su dostupni na LCD ekranu. * 16 jezika: albanski, bugarski, hrvatski, češki, engleski, estonski, nemački, mađarski, litvanski, makedonski, poljski, rumunski, srpski, slovački, slovenski

-Digitalna sekretarica: ne
-Broj slusalica: 1
-Displej u boji: ne
-osvetljen displej: da
-osvetljena tastatura: ne
-spikerfon: ne
-Identifikacija poziva: da
-Proizvođač: Panasonic
-Boja: Crna/Siva

Cena (EUR): 14,52
* U cenu nije uračunat PDV