Telefon PANASONIC KX-T2378 (dvolinijski)

Panasonic KX-T2378MXW Dvolinijski žični telefon

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE UREĐAJA:

• Dvolinijski telefon
• Biranje jednim tasterom ( 30 memorija)
• LCD ekran u dva reda (16 cifara i sličica)
• Tonsko / Pulsno biranje
• Spikerfon
• Indikator dolzanih poziva
• Automatski Redial
• Mogićnost programiranja restrikcije poziva
• Mogućnost zidne  montaže

Panasonic KX-T2378MXW Dvolinijski žični telefon 

Idealan za kupce koji se brinu o budžetu Dvolinijski žični telefon Panasonic KX-T2378MXW  pruža veću raznovrsnost i korisnost u setu malih i srednjih preduzeća, nudi efektivniji skup funkcija koje su potrebne za poslovanje.

Jednostavna instalacija, jeftino održavanje i privlačan dizajn koji se savršeno uklapa u ambijent vaše kuće ili radnog prostora.

Ovaj uređaj sa izuzetnom svestranošću i naprednom tehnologijom koja omogućava kompanijama da lakše komuniciraju i sarađuju kako bi povećale produktivnost i postigle bolje rezultate.

Biranje jednim tasterom ( 30 memorija)

Panasonic KX-T2378MXW Dvolinijski žični telefon ima 30 memorijskih tastera koji vam omogučavaju da memorisšte čak 30 brojeva koji su vam važni ili koji često pozivate. Jednostavno jednim dodirom povezaćete se za željenim brojem koji ste memorisali

Spikerfon

Ova opcija vam omućava da slobodno razgovarata i kaad su vam takoreći ruke zauzete. Možete slobodno beležiti, zapisivati ili prosto raditi neke druge stvari bez prekidana razgovora.

Ponovno biranje poslednjeg broja

Ovo opcija služi sa pozivanje broja koji vas je poslednji zvao. Ako žeilite da obavite naknadni poziv ili je linija bila zauzeta prvi put, samo pritisnite taster za ponovno biranje i obavite razgovor.

Indikator za dolazni poziv

Dolazne pozive možete da potvrdite vizuelno. Indikator zvona treperi da bi pokazao dolazni poziv.

Zidna montaža

Nema mesta na stolu? Panasonic KX-T2378MXW Dvolinijski žični telefon možete postaviti na praktičnu površinu ili je lako montirati na zid i uživati u njegovom prikladnim funkcijama a sa druge strane ostavite sebi dovoljno prostora na vašem radnom stolu. Kompaktan je i lak za postavljanje na malim prostorima, a postavljanje će potrajati nekoliko minuta i neće zahtevati posebnu obuku zaposlenih.

Boja uređaja : Bela

Proizvođač uređaja: Panasonic 

Za informacije o ceni, kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila!
* U cenu nije uračunat PDV